spandoek1
spandoek1

press to zoom
spandoek1
spandoek1

press to zoom
1/1

Welkom op de site van

Polski Owczarek Nizinny Kennel

de Warrige Witte.

Wij hebben op dit moment 4 Nizinny's, Dascha en haar dochter Foezel. Daarnaast hebben we sinds kort Sofie en Bo in ons huis opgenomen nadat hun baasje is voerleden.

De honden wonen bij ons in huis en zijn in de eerste plaats huishond en in de 2e plaats een hond om hobby's zoals wandelen, agility (behendigheid) en obedience (gehoorzaamheid) mee uit te oefenen. Daarna volgt het showen en als alles mee zit af en toe een nestje. Hierbij staat de gezondheid en het karakter van de honden voorop en daarbij is het leuk als ze met showen goed scoren.

Af en toe hebben wij een nestje die altijd uit zorgvuldig gekozen combinaties zijn. De puppy's groeien bij ons in huis op en worden op zo goed mogelijk gesocialiseerd voor ze naar hun baasjes vertrekken.

Als vanzelfsprekend zijn ze dan volgens schema geënt en ontwormd, gechipt en wordt het DNA geverifieerd voor hun stamboom die door de Raad van Beheer wordt afgegeven. Ook voldoen ze aan de eisen van het Polski Owczarek Nizinny Verbond waar ze een certificaat van ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie wilt.

  • Facebook Social Icon